Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Institut d'Estudis Medievals

Es publica el volum "Transcultural Approaches to the Bible", editat per Matthias Tischler i Patrick S. Marschner

26 gen. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

S´ha editat el volum “Transcultural Approaches to the Bible: Exegesis and Historical Writing across Medieval Worlds” a l´editorial Brepols. Aquest llibre ha estat coordinat per Matthias Tischler (membre de l´Institut d´Estudis Medievals)  i Patrick Marschner.

¿Transcultural Approaches to the Bible¿

S'ha editat el volum “Transcultural Approaches to the Bible: Exegesis and Historical Writing across Medieval Worlds” a l´editorial Brepols. Aquest llibre ha estat coordinat per Matthias Tischler (membre de l´Institut d´Estudis Medievals)  i Patrick Marschner.

Aquest volum, el primer de la nova sèrie "Transcultural Medieval Studies", reuneix estudiosos de tot el món per oferir noves perspectives sobre la importància i el paper de la Bíblia en les diverses cultures de l'Europa medieval. Les ponències aquí reunides adopten una aproximació comparada i multidisciplinària al tema, centrant-se en el rerefons bíblic de les percepcions del "jo" religiós i cultural i dels altres a la Mediterrània, a l'Europa llatina i al Bàltic. En fer-ho, les contribucions identifiquen punts en comú i diferències dels "usos de la Bíblia" en aquests diversos mons, combinant i contrastant estudis sobre manuscrits bíblics, la seva exegesi i el seu ús per a l'escriptura històrica.

La sèrie "Transcultural Medieval Studies" proporciona un fòrum d'erudició innovadora i interdisciplinària sobre l'època premoderna, fomentant l'anàlisi comparativa i reflexions metodològiques sobre la transculturalitat en un sentit ampli. La sèrie publica monografies i volums temàtics d'articles recollits que consideren sistemàticament la interacció i l'entrellaçament de llengües, cultures i religions europees, africanes, asiàtiques o americanes, així com investigacions sobre fenòmens culturals i religiosos entre centres i perifèries de societats o en regions frontereres.
 

Enllaç al volum: https://www.brepols.net/products/IS-9782503592855-1

Enllaç a la sèrie: https://www.brepols.net/series/TMS

Dins de