Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Institut deCiències de l'Educació ICE

L'ICE de la UAB presenta l'Escola d'Estiu del Segle XXI

31 maig 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Com cada any, arriba la formació d'Estiu ICE UAB!

 

Escola d'estiu

L’Escola d’Estiu 2024 consta d’un Monogràfic presencial en el campus de Bellaterra i de sis cursos en línia.

De l’1 al 3 de juliol, al campus de Bellaterra, es durà a terme un monogràfic centrat a explorar què s'ensenya a les escoles al segle XXI. Aquesta activitat formativa està dissenyada específicament per a docents de totes les etapes educatives no universitàries. El Monogràfic compta amb la participació d’experts com: Josep Pedrals, Lluís Albarracín, Antoni Zabala, Montserrat Fons, Juli Palou, Daniel Cassany i Digna Couso.

De l’1 al 10 de juliol, es duran a terme els cursos que comptaran amb la participació de formadors experts vinculats a l’entorn i els equips de l’ICE UAB com: Anna Juan, Anna Marbà, Genaro de Gamboa, Laia Palou i Mariona Massip. Aquests experts estaran centrats en didàctiques específiques, enfocament globalitzat, treball per projectes i el foment del pensament crític. En trobareu tota la informació aquí.

Aquesta formació s'emmarca en una col·laboració amb el Departament d'Educació, garantint així la seva qualitat i rellevància pedagògica. Per a més informació i inscripcions, visiteu aquest enllaç.

 

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Educació de qualitat

Dins de