Actualitat
Resultats de la cerca
Mostrant coincidències amb:
Eric Voltà i Jordi Pujols presenten la seva tecnologia a la Jornada de Reptes dels Hospitals Universitaris amb la UAB
30 01 2025
Els investigadors Eric Voltà, del Grup de Recerca de Nanobiotecnologia, i Jordi Pujols, del Grup de Recerca de Plegament de Proteïnes i Malaties Conformacionals, van presentar les seves solucions tecnològiques a la Jornada dels Reptes Hospitalaris.
El genoma de les tortugues aporta noves claus sobre l'evolució dels vertebrats
21 10 2024
Científiques de la UAB i la Universitat Estatal d’Iowa han assemblat els genomes de dues espècies de tortugues de coll amagat inèdits fins ara. Els resultats, que han revelat una nova estructura tridimensional del genoma en el grup filogenètic dels rèptils, ocells i mamífers, contribuiran a desenvolupar estratègies més efectives de conservació de les tortugues i a estudiar l’evolució del genoma i l’organització cromosòmica en els vertebrats.
La Dra. Melisa Antinori s'incorpora al grup de Nanobiotecnologia
04 03 2024
La Dra. Melisa Antinori s'incorpora al grup de Nanobiotecnologia/BioFàrmacs Innovadors de la UAB-IBB-CIBER-BBN per treballar en el projecte 'New protein-based nanodrugs per desenvolupar targeted tumor-agnostic therapy', CPP2021-008946, finançat pel MINISTERI DE CIÈNCIA I INNOVACIÓ, i coordinat amb la empresa Nanoligent SL i l'Hospital de Sant Pau, Barcelona.
Nanoligent tanca una ronda de 2,8 M€ per avançar en el desenvolupament de tractaments innovadors contra el càncer
30 09 2022
L’empresa derivada (spin-off) de la Universitat Autònoma de Barcelona i de l’Institut de Recerca de l’Hospital de Santa Creu i Sant Pau està especialitzada en el desenvolupament de tractaments contra el càncer basats en nanotecnologia. La inversió final l’ha liderat el fons i&i Biotech Fund, amb 1 M €.
Julia Lorenzo participarà en un projecte seleccionat per CaixaResearch 2022
30 09 2022
Júlia Lorenzo, investigadora del l’Institut de Biotecnologia i de Biomedicina (IBB) i del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular, participa en un projecte finançat en la convocatòria d’enguany de CaixaResearch d’investigació en salut que estudiarà una nanotecnologia per aturar la progressió de la malaltia de Parkinson.