Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Geografia

"¿Cómo se están adaptando al cambio climático los destinos turísticos del litoral mediterráneo español? Luces y sombras"

Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

Detalls de l'event

cicle metip 1

El proper dimecres 25 de setembre de 2024 a les 16:00h tindrà lloc la Sessió inaugural del Màster Universitari en Estudis Territorials i Planejament  a la Sala d’Actes de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB.

Programa de la sessió:

16:00h Benvinguda i presentació de l’acte a càrrec de l’Àngel Cebollada, Director del Departament de Geografia i l’Asunción Blanco, coordinadora del mòdul de Temes Avançats en Estudis Territorials i coordinadora del projecte Troncal.

16: 10h Conferència inaugural “¿Cómo se están adaptando al cambio climático los destinos turísticos del litoral mediterráneo español? Luces y sombras". A càrrec de Jorge Olcina (Universidad de Alicante)

Es tracta de la primera conferència del XIV Cicle de conferències d'Estudis Territorials i Planejament. Aquesta catorzena edició, amb el títol "Turisme i Reptes Socioterritorials: Planejament i Gestió del Turisme d'interior al corredor del Vinalopó (Alacant)", inclou sis conferències sobre aspectes d'especial rellevància per analitzar el possible rol del turisme com activitat econòmica complementària en el desenvolupament local territorial.

18h Presentació i explicació del projecte i la seva àrea d’estudi, a càrrec de la  professora Asunción Blanco, coordinadora del treball Troncal.