Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Escolad'Enginyeria

La segona edició de UAB THE HACK ! presenta una datathon per resoldre reptes d'empreses amb dades reals

11 oct. 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La segona edició de UAB THE HACK! arriba amb un nou format: una datathon que desafiarà els participants a resoldre problemes reals amb el poder de les dades.

Datathon by UAB THE HACK ! - Magic Datathon

El proper 26 i 27 d’octubre de 2024, l'Escola acollirà la segona edició de UAB THE HACK!, amb un format renovat: una datathon de 32 hores ininterrompudes, on equips d’estudiants i professionals s’uniran per resoldre reptes plantejats per empreses líders del sector com Deloitte.

Aquestes empreses proposaran reptes amb datasets de dades reals que els participants hauran de superar combinant creativitat, coneixements tècnics i la col·laboració entre els membres dels equips. Al llarg de l’esdeveniment, mentors experts estaran disponibles per oferir suport i guiar els equips en el procés de desenvolupament de solucions innovadores.

L’objectiu d’aquesta datathon és promoure un ambient de col·laboració i aprenentatge, on els participants tinguin l'oportunitat de posar en pràctica les seves habilitats i desenvolupar competències aplicades a situacions reals. A més, les empreses participants aprofitaran l’esdeveniment per connectar amb nous talents i explorar idees disruptives que podrien tenir un impacte positiu tant en els seus negocis com en la societat.

Amb aquest format, UAB THE HACK! es consolida com un punt de trobada per a apassionats de la tecnologia i la innovació, creant un espai on la formació pràctica es combina amb l’experiència de treballar en projectes d'alt valor.

 

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Educació de qualitat

Dins de