Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Escolad'Enginyeria

Obert el termini per consultar el cens electoral provisional

09 oct. 2024
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

El 9 d’octubre s’inicia el període per a la consulta del cens electoral provisional dels col·lectius que poden votar electrònicament el proper 29 i 30 d’octubre per escollir nou rector o rectora. El cens definitiu es publicarà el 18 d'octubre un cop finalitzat el període per presentar reclamacions.

 

cens electoral

 

El 9 d’octubre s’inicia el període per a la consulta del cens electoral dels col·lectius que poden votar electrònicament el proper 29 i 30 d’octubre per escollir nou rector o rectora. És important que tots els membres de la comunitat universitària cridats a votar revisin el cens per comprovar el sector electoral al qual estan inclosos (A, B, C o D).

El termini per a presentar reclamacions al cens provisional és del 10 al 16 d'octubre (ambdós inclosos). Les reclamacions es poden fer a través del formulari que està disponible a la pàgina web de les eleccions o bé al Registre General (presencial o telemàtic). Un cop resoltes les incidències, les llistes del cens definitiu es publicaran el 18 d'octubre.

Les eleccions a rector o rectora es faran íntegrament per votació electrònica. Aquest sistema permet una gestió més àgil del recompte de vots i facilita l’exercici, que es farà a través de la plataforma preparada a tal efecte, amb el NIU i contrasenya habituals. Qualsevol persona que formi part del cens podrà emetre el seu vot des de qualsevol terminal informàtic del seu lloc de treball o des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet, des de qualsevol indret (no cal estar al campus). 

El dia 10 d'octubre també s'obrirà el termini per a la presentació de candidatures, que finalitzarà el 16 d'octubre. Les candidatures s’han de presentar al Registre General en el model de formulari publicat a la pàgina web de les eleccions. La proclamació definitiva de candidatures serà el 21 d’octubre.

Per a qualsevol dubte o aclariment sobre les eleccions, les persones interessades poden adreçar-se a l'Oficina de Coordinació Institucional, a l’adreça eleccions@uab.cat.

 

Més informació:

Dins de