Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Dret Privat

Congrés Internacional sobre Conducció Autònoma i Seguretat Jurídica del Transport

30 maig 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

La conducció autònoma i la seguretat jurídica del transport, a debat en Prevenció i Seguretat Integral de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Conducció Autònoma

El 6 i 7 de juny de 2024 EPSI UAB celebrarà al Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (Bellaterra) el Congrés Internacional sobre Conducció Autònoma i Seguretat Jurídica del Transport, en el marc del projecte homònim finançat pel Ministeri de Ciència i Innovació.

La conducció autònoma està a l’alça, és una realitat en diversos escenaris i tecnologies que operen en el mon de la mobilitat, així com de la seguretat pública i privada. Aquestes avenços en l’automatització de la conducció comporten una sèrie de desafiaments tant per a les empreses com per als juristes i autoritats a nivell global, europeu, nacional i local.

Conferenciants nacionals i internacionals especialitzats, com juristes de reconegut prestigi, enginyers, perits i professionals de la seguretat pública, així com experts de l’àmbit acadèmic oferiran ponències durant els dos dies del congrés, que s’estructura al voltant dels panels temàtics.

La inauguració anirà a càrrec de la directora de Prevenció i Seguretat Integral-Escola FUAB Formació, Montserrat Iglesias-Lucía, mentre que Eliseo Sierra Noguero, investigador principal del projecte Conducció Autònoma i Seguretat Jurídica del Transport (ADLAW), serà el responsable de la clausura de l’esdeveniment.

El congrés es presenta en un doble format presencial i híbrid. A continuació, l’enllaç per a la inscripció tant en un format com en un altre.

Inscripció al congrés presencial

Inscripció al congrés online

Programa Congrés

 

Dins de