Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal

Convocatòria de plaça de Project Manager (Tècnic/a de Suport a la Recerca, PAS). Projecte KREPORTERS

15 des. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Obert el període de sol·licitud del 15 al 29 de desembre. Podeu trobar tota la informació sobre la convocatòria i la sol·licitud a la seu electrònica i a Euraxess.

Es convoca una plaça de Tècnic/a de Suport a la Recerca per a cobrir la figura de Project Manager del projecte KREPORTERS, Reassembling politics across children's cultures to scale intersectional pedagogies. Aquest projecte Horizon Europe del grup de recerca atlas, interseccions crítiques en educació, promou l'Intercanvi de Personal (Staff Exchange) en el marc del programa MSCA.

KREPORTERS és un projecte interdisciplinari, internacional i intersectorial, que explora la política i les cultures infantils en les societats actuals amb la finalitat de contribuir al benestar dels infants mitjançant el disseny d'eines pedagògiques interseccionals per a professionals. El consorci està format per 17 institucions de 12 països diferents.

La incorporació del Project Manager es farà al Departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal de la UAB. Trobareu tota la informació sobre el concurs als enllaços a la convocatòria i la presentació de persones candidates s'ha d'efectuar a través d'aquest enllaç.

Dins de