Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals

Seminari del grup de recerca GIPEAM: "Pensamiento algebraico en educación primaria. Aproximaciones y prácticas"

10 abr. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El seminari serà presentat per la Dra. María C. Cañadas Santiago, Catedràtica del Departament de Didàctica de la Matemàtica, a la Universitat de Granada.

Des de 2003 és formadora d’ensenyants de les etapes d’educació infantil primària, secundària i batxillerat. La seva línia de recerca principal és el pensament algèbric al llarg de diferents etapes educatives.

Des de 2014 ha estat investigadora principal de tres projectes I+D+i sobre el pensament algèbric en educació infantil i educació primària

Entre 2018 i 2022, va ser membre de la Junta Directiva de la Sociedad Española de Investigación en Educación Matemática.

Des de 2020 és responsable del grup d’investigació del Plan Andaluz de Investigación “Didáctica de la Matemática. Pensamiento Numérico

Des de 2016 coordina el Màster Oficial en Didàctica de la Matemàtica de la Universitat de Granada i des de 2021 és responsable de la línia en Educació Matemàtica del Doctorat en Ciències de l’Educació d’aquesta universitat.

Podeu consultar més detalls del seu perfil, incloses algunes de les seves publicacions.

El seminari s'ha realitzat el dia 24 d'abril, de 17:30 a 19:30.

"Seminari finançat pel Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades, en el context del Projecte PID2019-104964GB-I00"

Dins de