Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals

Reunió intermèdia del Grupo Conocimiento y Desarrollo Profesional del Profesor de la SEIEM

03 feb. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

SEIEM (Sociedad Española de Investigación en Educación Matemática)

El passat mes de febrer es va realitzar la Trobada del Grup de Recerca Coneixement i desenvolupament professional del professor de matemàtiques de la Sociedad Española de Investigación en Educación Matemática (SEIEM) celebrada presencialment a la Facultat d'Educació de la UAB.

Des de la seva constitució al març de 1996, la Societat Espanyola de Recerca en Educació Matemàtica (SEIEM) s'ha proposat potenciar la recerca en educació matemàtica i afavorir l'articulació de la comunicació de la comunitat investigadora espanyola en l'àrea.

Fan una aportació, des de la recerca en educació matemàtica, al desenvolupament de la nova proposta curricular i sobre la formació del professorat de matemàtiques. El seu contingut reflecteix tant qüestions generals sobre l'educació matemàtica com concretes dels diferents organitzadors del currículum (com sobre els objectius, continguts, metodologia i avaluació, assumint la perspectiva adoptada en relació a les competències generals i específiques, i altres elements derivats de la interacció entre aspectes cognitius, afectius, socioculturals i valors propis de la societat actual).

Dins de