Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals

Darrera classe d'en Jordi Deulofeu

25 gen. 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El passat divendres 20 de gener de 2023 diversos membres de la Unitat de Didàctica de Matemàtiques van assistir a la darrera classe impartida per en Jordi Deulofeu abans de la seva jubilació, en una iniciativa promoguda per l’Abraham de la Fuente.

La trajectòria acadèmica d'en Jordi Deulofeu és extensa. Destaquen les aportacions en la recerca sobre resolució de problemes, àmbit en el que ha publicat nombrosos articles de recerca. També ha estat molt rellevant el seu paper en la formació d’investigadors, havent dirigit més de vint tesis doctorals. Respecte a la formació del professorat, destaquen el seu lideratge en la formació de professors de secundària, coordinant en Màster interuniversitari de Formació del Professorat de Secundària de Matemàtiques durant la darrera dècada, així com la docència al Grau de Mestre.

Finalment, un altre aspecte rellevant de la seva trajectòria és el seu paper en la divulgació de les matemàtiques i la seva didàctica. És autor de diversos llibres i articles sobre resolució de problemes, però destaca especialment el seu lideratge en l´ús de jocs a l’aula de matemàtiques com a activitat promotora del raonament matemàtic.

 

 

Dins de