Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura, i de les Ciències Socials

IP Mollet - Nigeria Project by GREIP

01 ag. 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Durant la setmana del 16 de juny, la nostra companya i membre del GREIP Maria Mont va presentar un projecte de sensibilització sobre qüestions relacionades amb els recursos hídrics a l'Escola Sant Jordi de Mollet del Vallès

Aquest projecte s'ha desenvolupat juntament amb l'Ese Emmanuel Uwosomah, un altre estudiant de doctorat supervisat per la Dra. Melinda Dooly. El projecte va connectar amb estudiants d'una escola de Nigèria i tenia com a objectiu crear valors compartits sobre com s'ha d'utilitzar i gestionar l'aigua. Aquest projecte de tres mesos també ha ajudat els estudiants a practicar i millorar les seves habilitats d'anglès i adquirir habilitats digitals. Al llarg del projecte, els estudiants van utilitzar una plataforma d'IA especial per a nens creada per Uwosomah, (sub-plataforma d'en ChatGPT), per guiar-los a ser més conscients dels recursos hídrics i de les maneres d'estalviar aigua. Segons els estudiants de quart de primària, el projecte va ser una experiència divertida i atractiva. La planificació i la implementació del projecte va ser un esforç de col·laboració entre Maria, Ese, Melinda i Angela Onyemowo a l'Oakbridge Foundation School de Nigèria.

Al tancament del projecte el 20 de juny, estudiants, famílies i membres del projecte, inclosa la Dra. Melinda Dooly, van connectar amb l'escola a Nigèria, i ambdues parts van participar en la presentació final.

Vallès Visió Notícies va informar sobre aquest esdeveniment el 20 de juny de 2024 i el reportatge està disponible per veure en aquest enllaç.

 

Dins de