Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Medicina

Tesis en 4 minuts

18 març 2021
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Nova edició del Concurs “Tesi en 4 minuts”, organitzat per la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació (FCRI), amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

prova

Us fem saber que la UAB participa en una nova edició del Concurs “Tesi en 4 minuts”, organitzat per la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació (FCRI), amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

Aquest concurs té com a objectiu plantejar als estudiants de doctorat, de qualsevol disciplina científica, el repte d’explicar oralment la seva recerca durant un temps màxim de 4 minuts, en un llenguatge senzill i fàcilment comprensible, per a un públic general.

El guanyador o la guanyadora participarà com a representant de la UAB al concurs de la Fundació Catalana per a la Recerca, “Tesis en 4 minuts”, que té un primer premi de 3.000 euros”.

El concurs està adreçat als i les estudiants de doctorat de la UAB, com a mínim de segon curs, amb la seva matrícula activa i abonada.

El termini per a inscriure’s al concurs serà del 4 de març fins el 22 de març (ambdós inclosos).

En aquest enllaç trobareu tota la informació relacionada amb aquest concurs, així com les seves bases reguladores. També informarem al canal de Telegram de l’Escola i al Campus Virtual.

Dins de