Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Cultura científica

Alimenta't amb ciència

El projecte “Alimenta’t amb ciència” pretén crear i difondre material audiovisual que ajudi a combatre la propagació de fake news i la desinformació en l’àmbit de les ciències de l’alimentació, abordant, entre d’altres, aspectes clau de nutrició, innocuïtat, tecnologia i sostenibilitat alimentària. Per fer-ho, es compta amb la participació de professors/es i investigadors/es de les universitats i centres de recerca de Catalunya, considerats Key Opinion Leaders (KOLs), que responen, des de l’evidència científica, a les inquietuds de la població.

El projecte Alimenta’t amb ciència està coordinat per la Dra. Carolina Ripolles-Avila i el Dr. Oriol Comas-Basté, dos joves investigadors i professors de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la Universitat de Barcelona (UB), respectivament

Es pot consultar tot el contingut del projecte a través de la seva pàgina web i al perfil a les diferents xarxes socials (YouTube, TikTok, Instagram i Twitter).

Alimenta’t amb ciència compta actualment amb el suport de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) (Convocatòria Joan Oró 2024), el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, l’Associació Catalana de Científics i Tecnòlegs dels Aliments i l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació (ACCA).

Informació complementària

Imatge del projecte Alimenta't amb Ciència