Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Ciència Política i Dret Públic

Premis extraordinaris de doctorat

29 juny 2023
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El Rectorat de la UAB ha acordat l’atorgament a sis tesis doctorals corresponents als cursos 2019-20, 20-21 i 21-22.  Dels sis atorgats, quatre s’han realitzat a l’àmbit d’Unitats del Departament de Ciència Política i Dret Públic.

Diploma

El Rectorat de la UAB, a proposta de la Comissió especifica de Premis extraordinaris de Doctorat en Dret ha acordat l’atorgament a sis tesis doctorals corresponents als cursos 2019-20, 20-21 i 21-22.  Dels sis atorgats, els quatre següents s’han realitzat a l’àmbit d’Unitats del Departament de Ciència Política i Dret Públic:

“Arte contemporáneo y derechos de autor”, de Eva Soria Puig, dirigida pel Prof. Juan Carlos Gavara. La Sra. Soria, actualment és Directora d’innovació, coneixement i arts visuals a l’Ajuntament de Barcelona

“El nuevo delito de administración desleal tras la reforma operada por la LO 1/2015” de Victor Muñoz Casalta, dirigida pel Prof. Rafael Rebollo. El Sr. Victor Muñoz Casalta, és advocat en exercici i professor associat de Dret Penal de la UAB.

“Counter-proliferation financing: Prevention and Detection of Weapons of mass Destruction Financing trough internationally valid Compliance Measures”, de Frank Anton Haberstroh, dirigida per la Prof. Miriam Cugat Mauri. El Sr. Haberstroh, actualment és especialista en sancions financeres (Finantial Santions Specialist for the Finance Agains Slavery and Trafficking  FAST) de la United Nations University/ Centre for Policy Research. 

“Corrupción en la contratación pública” de Diego Luciani, dirigida per la Prof. Mª José Rodriguez Puerta. El Sr. Luciani és Fiscal a la República Argentina i ha estat el responsable de l’acusació contra Cristina Fernandez de Kirchner

Dins de