Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Ciència Animal i dels Aliments

Olga Noemí Ayala

"...Durant el període de doctorat em vaig adonar que la ciència no té límits, sempre tenim oportunitats per innovar i millorar les tècniques..."

OLGA NOEMI

Olga Noemí Ayala

Per què vas decidir realitzar un projecte de doctorat al nostre Departament?

Quan estava acabant el meu màster em van cridar l'atenció les línies de recerca obertes, perquè sempre vaig estar interessada en saber més sobre tècniques d'avantguarda en el processament d'aliments. Després del meu màster, vaig tenir l'oportunitat de continuar treballant com a estudiant de doctorat i la vaig acceptar. El projecte en què estava treballant es centrava en tecnologies noves i innovadores.

Quins són els teus objectius professionals futurs?

Durant el doctorat, em vaig adonar que la ciència no té límits, sempre tenim oportunitats per innovar i millorar les tècniques. Em va encantar l'època en què vaig col·laborar amb el desenvolupament de noves tecnologies. Crec que després de ser estudiant em sento capaç i preparada per aportar els meus coneixements en una àmplia varietat de projectes de ciències dels aliments.

Quin és el consell per als estudiants potencials?

Tria la línia de recerca que més t'interessi, així gaudiràs del treball ardu. De vegades pots tenir dificultats i dubtes, i si estimes allò que fas sempre trobaràs el camí correcte a seguir. T'asseguro que aprendràs molt i al final és profundament gratificant.