Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Comitè de Bioseguretat

13a edició del curs "Estratègies en Bioseguretat i Biocontenció"

13 juny 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Obert el període d'inscripció per al curs d'especialització "Estratègies en Bioseguretat i Biocontenció" (13a edició). Organitzat per les facultats de Biociències i de Veterinària de la UAB, compta amb la col·laboració del Comitè de Bioseguretat de la UAB, de l'IRTA-CReSA, del CRAG i del Hospital Clinic de Barcelona. Està preferentment dirigit a tècnics, graduats i professionals del sector biomèdic, biotecnològic, veterinari i agroalimentari.

portada curs estrategias bioseguridad y biocontención

Ja està obert el període d'inscripció per al curs d'especialització de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) "Estratègies en Bioseguretat i Biocontenció" (tretzena edició) que s'impartirà del 27 de gener al 1 de febrer de 2025 en horari intensiu.

Aquest curs, organitzat per les facultats de Biociències i de Veterinària de la UAB, compta amb la col·laboració del Comitè de Bioseguretat de la UAB, de l'IRTA-CReSA (Centre de Recerca en Sanitat Animal), del CRAG (Centre de Recerca en Agrigenòmica) i del Institut Clínic de Medicina i Dermatologia (ICMiD) del Hospital Clinic. Està preferentment dirigit a responsables de bioseguretat, tècnics en prevenció de riscos laborals higienistes, gestors de laboratori, graduats i professionals del sector biomèdic, biotecnològic, veterinari i agroalimentari que vulguin adquirir coneixements bàsics en matèria de bioseguretat i biocontenció, en els seus aspectes biològics, tècnics i normatius.

Aquest curs està avalat per l'Asociación Española de Bioseguridad (AEBioS) i compta amb un panell de professors de reconegut prestigi, pertanyents a diferents universitats, centres d'investigació i empreses del sector.

El curs serà impartit en castellà i la major part de material didàctic en anglès. La data d'inscripció finalitza el 31/10/2024 però la matriculació es tancarà quan es completi el nombre màxim de places (15 persones). 

Més informació: Inscripció al curs 

Descarregar programa del curs

Dins de