Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Comitè de Bioseguretat

Arriba l'estiu! No oblideu les bones pràctiques!

25 juny 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Amb l'arribada de l'estiu, les temperatures pugen. Encara que els pantalons curts i les sandàlies siguin perfectes per a estar a l'exterior, és essencial recordar la importància de vestir-se de manera apropiada al laboratori per minimitzar l'exposició i evitar lesions en cas d'accident.

comic arriba estiu autor Alper Uzum

A l'estiu, quan les temperatures pugen, és temptador vestir-se amb pantalons curts i sandàlies. No obstant això, és crucial recordar la importància de portar la indumentària adequada en un laboratori per minimitzar l'exposició i prevenir lesions en cas d'accidents.

L'indumentària adequada per al laboratori inclou l'ús de pantalons llargs o faldilla llarga, calçat tancat i el cabell llarg recollit. A més de la vestimenta, és important utilitzar la roba de treball apropiada (bata de laboratori o bata d'un sol ús) i l'equip de protecció individual (EPI) establert per l'avaluació de riscos del laboratori. Això és essencial per a la teva seguretat i la integritat de la recerca. Recorda-ho als teus col·legues i notifica a la persona responsable del laboratori qualsevol incompliment.

Consell: en els dies calorosos d'estiu, és recomanable guardar al laboratori uns pantalons llargs i unes sabates tancades per canviar-te en arribar.

 

 

Dins de