Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Comitè de Bioseguretat

Aprovada la renovació de membres del comitè de bioseguretat de la UAB

28 feb. 2022
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

El Consell de Govern ha acordat nomenar a Esther Julián, professora del Departament de Genètica i de Microbiologia, i a Albert Quintana, professor del Departament de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia, com a nova presidenta i nou vocal, respectivament, del CBS de la UAB.

fotos Esther Julian i Albert Quintana

El Consell de Govern del proppassat 3 de febrer de 2022 va aprovar (Acord 13/2022) la renovació de membres del comitè de bioseguretat de la UAB, en els següents termes:
- Causa baixa voluntària, el doctor Isidre Gibert (president sortint) que pren noves responsabilitats com a degà de la facultat de Biociències.
- Incorporar al doctor Albert Quintana Romero, professor agregat laboral del Departament de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia en qualitat de vocal.
- Designar la doctora Esther Julián Gómez, actual membre del CBS i professora agregada del Departament de Genètica i de Microbiologia, com a presidenta del CBS.

La composició dels membres del Comitè de Bioseguretat de la UAB (a efectes 1 de març) queda de la següent manera:
Presidenta: Esther Julián
Secretari: Sebastià Calero
Vocals: Laura Tusell, Antonio Casamayor, Manuel del Pino, Xavier Abad Morejón, Gloria Villalba i Albert Quintana.

Aquest comitè treballa per optimitzar el programa de bioseguretat institucional, assessorant i vigilant que tota investigació o pràctica docent amb agents biològics sigui conforme amb les bones pràctiques de laboratori i amb la normativa legal en l'àmbit de la prevenció i la protecció de la salut humana i del medi ambient.

Dins de