Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Bioquímica i Biologia Molecular

Ens deixa la professora Margarita Sentis

25 juny 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

Ens va deixar Margarita Sentís Vilalta, professora jubilada del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular. La UAB expressa el condol més sentit a les persones que l'apreciaven i comparteix la tristor per la seva pèrdua.

IMG_MSentis

Margarita Sentís Vilalta (1943 - 2024) va ser professora del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la UAB des del 1970, en doctorar-se per la Universitat de Paris. Especialitzada en Bioquímica Clínica, va desenvolupar assaigs d'hemoglobina glicosilada, àcids grassos i marcadors bioquímics de diagnòstic. Va treballar a l'Hospital Infantil i de la Dona de la Vall d'Hebron i a la Unitat de Bioquímica de Medicina del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular de la UAB fins la seva jubilació en 2008.

Margarita va ser una persona i professora de tracte excel·lent, gran professionalitat i molt estimada. Volem enviar un sentit condol a seva família, els seus dos fills Daniel i Guillermo, i molt en particular al seu marit el Dr. Isaac Blanco Fernández, també professor jubilat de la Unitat de Bioquímica de Medicina del Departament de Bioquímica i Biologia Molecular. Us recordem i acompanyem en el sentiment.

Dins de