Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Bioquímica i Biologia Molecular

XX Jornada Científica del Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular

30 maig 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

La Jornada Científica del Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular arriba enguany a la seva XX edició. Tindrà lloc el proper dimarts 11 de juny a la Sala de Graus de la Facultat de Biociències, i anirà precedida per la celebració el dia abans de la Segona Jornada del Programa de Doctorat en Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina. Adjuntem les dues agendes.

XXJORNADA

Un any més les diferents Unitats Departamentals, el personal adscrit als Instituts i Centres de Recerca, així com els doctorands del programa de Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina ens tornarem a retrobar en unes Jornades que ja formen part de la història del Departament. Com cada any, obrim les Jornades de Biorecerca–UABio, que es continuen al llarg de tota la setmana amb la Jornada del Dept. de Biologia Animal, Vegetal i Ecologia, del Dept. de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia, i del Dept. de Genètica i Microbiologia.

Esperem que la trobada continuï essent una plataforma per a la comunicació i el debat de la nostra recerca, idees i projectes, i que serveixi per facilitar la interacció amb els companys i l’establiment de noves col·laboracions, tant amb els grups del Departament com amb altres grups de l’àmbit de Biociències i Biomedicina, tot donant una visió global del nostre potencial científic.

Desitgem que la Jornada us sigui ben profitosa

Comitè Organitzador

Dins de