Vés al contingut principal
Universitat Autònoma de Barcelona
Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d'Ecologia

Sisena Edició del programa "De la Ciència al Mercat". Inscripcions obertes.

14 juny 2024
Compartir per Whatsapp Compartir per e-mail

La Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat de Girona posen en marxa la sisena edició del programa "De la Ciència al Mercat", un curs formatiu per promoure l’emprenedoria científica.

 

Primer premi Concurs ExpoNaturaUAB2024

El programa "De la Ciència al Mercat", està dirigit a persones titulades de màster o doctorat amb una tecnologia o coneixement diferencial de qualsevol universitat, amb ganes de posar en valor la seva tesi, o treball de fi de grau, i convertir-la en empresa i/o de formar part d’un equip emprenedor. 

L’objectiu és dotar als participants de les eines necessàries per conèixer com crear una empresa derivada de la seva recerca.

El programa consta de 100 hores de formació sobre transferència de coneixement i creació d'empreses. A més a més, cada projecte gaudirà d'entre 2 i 10 hores de tutoria individualitzada amb professionals experts del sector.

Les persones participants tindran l’oportunitat de treballar juntament amb tutors experts i emprenedors d’èxit del sector. Igualment, gaudiran dels servies disponibles de les unitats de transferència de tecnologia de les universitats.

Aquest programa és totalment gratüit i les places son limitades. És necessària la inscripció.

Formulari d'inscripció

Més informació

Aquesta iniciativa està subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball i amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus.

Dins de