Sala de premsa
Actualitat
Totes les notícies
-
La periodista Ana Blanco recull el premi Ítaca en la XIII Jornada Viatges, Comunicació i Aventura
El 25 de novembre, a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB, la periodista Ana Blanco va ser guardonada amb el premi Ítaca 2024 en reconeixement...
-
Rosa Franquet rep el Premi Bones Pràctiques a la Trajectòria Professional
Rosa Franquet Calvet, catedràtica de comunicació audiovisual i publicitat de la UAB, ha rebut la distinció que atorga l'Associació de Dones Periodistes de...
-
El professor Xavier Úcar guanya el XIV Premi José Manuel Esteve
Xavier Úcar Martínez, catedràtic de Pedagogia Social al Departament de Teories de l'Educació i Pedagogia Social, ha rebut el Premi José Manuel Esteve.
-
Serveis mínims per la vaga del transport de viatgers/es per carretera del 28 i 29 de novembre
El servei de transport de viatgers/es per carretera està convocat a vaga els dies 28 i 29 de novembre, 5 i 9 de desembre i, de forma indefinida, a partir del...
-
Personal docent i investigador de la UAB rep suport de La Marató
La Marató 2023 de 3Cat, dedicada a la recerca sobre salut sexual i reproductiva ha reconegut els projectes de recerca de Diana Marre, del Departament...
-
Johan Cruyff Institute i la Universitat Autònoma de Barcelona llancen el Premi Brais Méndez al millor TFG en Gestió Esportiva
Brais Méndez, jugador de la Reial Societat, donarà nom al Premi al millor TFG en Gestió Esportiva, una iniciativa que cerca promoure l'excel·lència acadèmica...
-
La UAB ret homenatge al compromís cívic i historiogràfic d'Enzo Traverso
Enzo Traverso, un dels historiadors més destacats de l'actualitat, ha estat investit avui doctor honoris causa en una cerimònia en què ha pronunciat una...
-
La UAB es classifica en la 36a posició mundial en recerca interdisciplinària
La primera edició del nou rànquing sobre recerca interdisciplinària que publica Times Higher Education situa la UAB en la 36a posició a la llista de millors...
-
Arriba la cursa solidària de la UAB, el 15 de desembre
La UAB i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, amb la col·laboració i el patrocini de la Universitat de Barcelona, Applus+ Laboratories i l'EMD Bellaterra,...
-
La focaccia: una tradició culinària neolítica de fa 9.000 anys
Un estudi liderat per investigadors de la UAB i la Universitat La Sapienza de Roma indica que, durant el Neolític tardà, entre el 7000 i el 5000 aC, les...
Veure notícies dels darrers 30 dies
Per cercar una altra franja de dates, categories o paraules clau podeu utilitzar el filtre situat a la part superior de la pàgina.