Oferta formativa
Estudis a la UAB adreçats a persones majors de 50 anys
![20 Anys Universitat a l'Abast UAB](https://videosdigitals.uab.cat/uploads/pic/Serial/546/Video/9838/Abast20video.png)
Formació al llarg de la vida a la UAB.
Seminari Extraordinari
El pròxim 6 de febrer rebrem la visita de la Dra. Dolores Majón-Valpuesta, psicòloga gerontòloga, investigadora del Centre de Recerca sobre Envelliment de la Université de Sherbrooke (Quebec, Canadà) i de la Universitat de Sevilla. En el marc de la seva estada a Barcelona, hem organitzat la següent activitat:
CONFERÈNCIA-SEMINARI:
“Retos de la participación social en la vejez desde la generación del baby boom: si no ens pregunten no sabran que volem”.
La generació del baby boom s'ha fet gran. Com és la seva experiència d'envellir? S'assembla a la de generacions anteriors? Quina és la seva implicació cívica, social i familiar? Quins reptes socials es plantegen? L'objectiu d’aquesta col·laboració és donar a conèixer els resultats de la recerca sobre participació social de les persones grans, així com generar un espai d’intercanvi on professionals i població general puguin conèixer el valor útil d’aquests resultats per avançar en pràctiques d’intervenció relacionades amb la promoció de la participació social entre les persones grans.
La Dra. Dolores Majón-Valpuesta realitza la seva recerca en l’àmbit de la gerontologia, centrant-se en la participació social de les persones grans. Ha presentat els seus treballs a nombrosos congressos i publicacions científiques internacionals. Ha estat docent universitària i té experiència professional en serveis públics per a persones grans a Espanya i Xile.
Dijous 6 de febrer, de 17,30 a 19h, al CAMPUS DE LA UAB A SABADELL (C/Emprius, 2. Enllaç a Google maps)
Assistència lliure amb inscripció fins omplir aforament (enllaç a la inscripció).
La sessió s’orienta tant a persones que participen en activitats de formació permanent adreçades a persones grans (estudiants d’Aprenent al Campus i d’Aules d’Extensió universitàries), com a professionals i població en general.
Aquesta sessió forma part de les activitats que organitza el programa Universitat a l’Abast de la UAB en el marc del Campus de Ciències de la Vida i la Salut de Sabadell, i compta amb la col·laboració de l’Aula d’Extensió Universitària de Sabadell.
Pla Formatiu “Aprenent al Campus“
Al pla formatiu "Aprenent al Campus" trobaràs un ampli ventall d'assignatures, que podràs fer al costat dels estudiants que cursen els seus estudis de manera reglada.
Les assignatures que apareixen a l'oferta formativa estan revisades pels coordinadors i coordinadores de cada titulació amb la finalitat d'assegurar que les pots cursar sense necessitat de tenir cap títol previ en aquella matèria.
Accedeix a la GUIA DEL CURS 2024-2025.
PERÍODE DE MATRICULACIÓ 2024-2025:
- Matrícula virtual: del 25 de juliol, a les 10 hores; al 3 de setembre, a les 23,59 hores. (instruccions per a la matrícula virtual)
- Matriculació presencial: 29 i 30 de juliol, 2 i 3 de setembre, de 10 a 14h, a l’Escola de Postgrau, amb reserva de cita (torns disponibles a partir del 23 de juliol, a les 10h, al següent enllaç)
- PERÍODE EXTRAORDINARI (SEGON SEMESTRE): del 27 a 31 de gener de 2025. En aquest període els estudiants hauran d’emplenar el FORMULARI corresponent, disponible entre el dia 27 de gener a les 10:00 h, i el 31 de gener a les 14:00 h.
- Període de modificacions de matricula (segons semestre): del 10 al 19 de febrer.
SESSIÓ INFORMATIVA VIRTUAL SOBRE ELS ESTUDIS PER A PERSONES MAJORS DE 50 ANYS A LA UAB: 22 DE JULIOL, A LES 11,30h. Enllaç per accedir a la sessió. (Apareixerà un missatge demanant si voleu accedir a la sessió des del navegador, o si voleu descarregar el programa. No cal que el descarregueu, podeu accedir pel navegador. Si és que ja el teniu descarregat, podeu obrir la reunió en el mateix programa).
Cicle "SEMINARIS A L'ABAST"
Es tracta d'un espai formatiu de dinamització i de participació, on es tracten temes d'actualitat i d'interès.
El cicle comprèn 8 sessions de 2 hores, independents entre si, amb una durada total de 16 hores. Dimecres, de 17 a 19 h, amb periodicitat mensual. La inscripció es pot realitzar per a tot el cicle o per a sessions aïllades, de manera virtual (instruccions) o presencial (amb reserva de cita).